da da corect......deaia e bine sa bea toti la fel de mult.... sa nu dezvaluim detalii
A 3-a Operatiune Porti Deschise By STAR SERVICE Tulcea`` BRAINSTORMING``
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postnu ba alcoolicule , am cantat titanic la karaoke , remember?
Comment
-
incerca sa imite si el faza asta din film
se pare ca a fost distractie mare dataa viitoare voi veni cu sigurantaAttached Files
Comment
-
baaa nu se poate.....sa cad de pe scaun de ras..... am o voce naucitoare.....se opresc copii din crestere ...... autografe dau numai pe postere .... fanii mei sa nu va ingramaditi....Intalniri Logan Club Constanta:
In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
Ptr detalii : 0723.955.045
Comment
-
Excelent! Faza cu Titanicu' e memorabila! Corul Logan Club ar trebui sa participe la competitii adevarate. O serie de fiole d'alea cu etichete colorate si cifra octanica ridicata inainte, si succesul e asigurat! Felicitari baieti si la mai multe!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Salutare.
Originally posted by SoNyKeL View Postnu ba alcoolicule , am cantat titanic la karaoke , remember?
Comment
-
Din cate vad am pierdut o distractie pe cinste, imi pare rau ca nu am putut sa raman si eu seara, dar data viitoare o sa fiu prezent cu siguranta.
Comment
Comment